Kandidaten verkiezingen 2020

Met trots kunnen we onze lijst voor de verkiezingen in 2020 bekendmaken! Met deze studenten zal Vlijmscherp zich de komende twee jaar weer hard inzetten voor jouw belangen.

Naomi Vlug

Hoi! Ik ben Naomi, derdejaarsstudent Journalistiek. Ik vind het belangrijk dat iedere student op de HU zich vertegenwoordigd voelt door de medezeggenschap.

Falco van Netten

Ik ben dus Falco, 23 en een derde jaars bedrijfskunde student. Komend jaar wil ik mij volledig inzetten voor het studenten welzijn!

Robin de Ruiter

Hoi ik ben Robin de Ruiter, ik zit nu in mijn 4e jaar van de opleiding HRM. Ik ga mij inzetten voor betere begeleiding en meer én betere studieplekken.

Idris in ’t Hof

Hoi! Ik ben Idris en zit in jaar 3 van de opleiding Social Work. Komend jaar zet ik mij in voor het welzijn van de studenten aan de HU.

Rein Lenting

Ik ben Rein Lenting, op het moment zit ik in mijn vierde jaar Electrical Engineering. Komend jaar wil ik mij inzetten voor de kwaliteit van het onderwijs.

Joram van Velzen

Ik ben Joram van Velzen en ik zit nu in mijn derde jaar van de opleiding Social Work. Ik hoop in de raad studentenwelzijn nog meer op de kaart te zetten.

Floor Brands

Ik ben Floor en ik ben derdejaars student Journalistiek. Ik wil mij inzetten voor de ontwikkeling van studenten, zodat zij zichzelf kunnen ontplooien!

Mariska Spruijt

Hoi! Ik ben Mariska, derdejaars student Bedrijfskunde en ik wil mij in de Hogeschoolraad graag inzetten voor thema’s zoals studentenwelzijn.

Anna van Ommen

Ik ben Anna van Ommen en zit momenteel in het tweede jaar van de studie Social Work.

Lars van Scheijndel

Ik ben Lars van Scheijndel, ik ben 24 jaar en studeer Software Development. Ik ben bestuur bij Café HideOut en al twee jaar actief in de medezeggenschap.

Chiel Boot

Ik ben Chiel Boot, ik zit nu in mijn 3e jaar van de opleiding docent natuurkunde.

Lucy Hanschke

Hoi, Ik ben Lucy. Tweedejaars bedrijfskunde student en daarnaast Instituutsraadlid bij IBA. Graag wil ik nog meer leren en hoop ik jou stem te bemachtigen!

Maud van Loon

Samen met Vlijmscherp vind ik het belangrijk dat studenten de kans krijgen om te ervaren om jezelf als student te ontwikkelen naast je studie.

Tim Achterberg

Ik zit nu in mijn derde jaar van de opleiding Ondernemerschap en Retail management. Hiernaast ben ik Commissaris Intern bij Studievereniging Forum.

Selina van Oordt

Hi, ik ben Selina en ben vierdejaars student Technische Bedrijfskunde(TBK). Huidige Voorzitter van de studentgeleding van Hogeschoolraad.

Justin Church

Ik ben Justin Church en ben 2e jaars student Logistics Management.

Zenzi Matla

Ik ben Zenzi Matla, ik zit nu in mijn 3e jaar van de opleiding Life Sciences. Stem van 11 t/m 18 mei op mij via: fractievlijmscherp.nl/st

Lisanne Grul

Ik ben Lisanne Grul en zit nu in het 4e jaar van de opleiding Farmakunde.

Rob van den Enk

Ik ben Rob van den Enk, 24 jaar en vierdejaars Creative Business student.

Heb je een vraag over een van onze kandidaten?