Lars van Scheijndel

Staat als nummer 10 op de kieslijst van Fractie Vlijmscherp

Mijn naam is Lars van Scheijndel, ik ben 24 jaar en studeer Software Development. Ik ben bestuur bij Café HideOut, was vorig jaar voorzitter bij Studievereniging Indicium en zal mij de rest van m’n studie in blijven zetten voor studenten, binnen de studie en daarbuiten.

Ik geloof dat het belangrijk is dat elke student de kans krijgt om de beste versie van zichzelf te worden, zowel tijdens als naast het studeren. Dit kan binnen je studie, met bijvoorbeeld het honourstraject, hoge cijfers halen, cum laude afstuderen, helpen als studentassistent of de tofste projecten opzetten.

Maar ook buiten je studie moeten studenten zich bezig kunnen houden met hun vereniging of clustercafé, als bestuur of in een commissie, en natuurlijk in de medezeggenschap. Dat is wat een school uniek moet maken en daar wil ik mij voor inzetten.

Naast dit alles vind ik als ICT-student natuurlijk dat een goede digitale omgeving tegenwoordig onmisbaar is. Omdat je ook afhankelijk bent van online omgevingen, moeten deze duidelijk en betrouwbaar zijn, zeker nu.

Deel jij Lars zijn visie?