Maud van Loon

Staat als nummer 13 op de kieslijst van Fractie Vlijmscherp

Ik ben Maud, 21 jaar en momenteel studeer ik Technische Bedrijfskunde in mijn derde jaar. Naast mijn studie houd ik mezelf bezig met een bestuursfunctie binnen het dagelijks bestuur van de instituutsverenging. Afgelopen drie jaar heb ik daarvan de jaarlijkse studiereis georganiseerd.

Daarnaast heb ik vorig jaar de introductieweek voor het instituut georganiseerd. Hiermee maak ik dingen mee en kan ik mezelf nog naast mijn studie verder ontwikkelen, dit gun ik iedere student aan de HU.

Naast mijn studie sport ik af en toe door het hele jaar heen waaronder hockey, kickboksen, kite- en windsurfen in de zomermanden en sta ik graag op de ski’s tijdens de winter. Dus naast de zelfontwikkeling waar wij ons hard voor maken als fractie, staat het welzijn en gezondheid van studenten hoog op mijn lijstje.

Voordat ik aan mijn studie hier in het prachtige Utrecht begon heb ik een paar jaar in het maar al te hete Texas gewoond. Hier kreeg ik voor mijn laatste jaar Havo digitaal les vanuit Nederland. Dus zonder die digitale leeromgeving was het een stuk moeilijker geweest om mijn diploma toen binnen te halen. Deze tijden is het dan ook maar al te belangrijk om de (nieuwe) aanwezige digitale middelen optimaal te gebruiken.

Ben jij het eens met Mauds standpunten?