Naomi Vlug

Staat als nummer 1 op de kieslijst van Fractie Vlijmscherp

Hoi! Ik ben Naomi, 21 jaar en derdejaarsstudent Journalistiek. Het afgelopen jaar was mijn eerste jaar in de Hogeschoolraad. Voorheen dacht ik altijd dat de medezeggenschap erg stoffig was. Misschien is dat ook zo, maar ik heb ook geleerd dat het dé plek is waar je verandering kan aanbrengen in het beleid van de HU.

Als jij op mij stemt hoop ik me het komende jaar opnieuw hard te kunnen maken voor betere communicatie binnen de HU. Daarnaast wil ik me actief inzetten voor de faciliteiten die studenten nodig hebben, zeker in tijden van corona. Denk hierbij aan de juiste vorm van toetsing, goede docenten en een optimale digitale leeromgeving: het is een greep uit de onderwerpen waar ik me voor wil inzetten!

Naast mijn taken bij Vlijmscherp ben ik redacteur bij het tijdschrift Paduaan (Instituut voor Media). Per september zal ik het bestuur van studievereniging LeF versterken als voorzitter. In mijn vrije tijd doe ik eigenlijk allerlei dingen die nu niet kunnen: een paar keer per week sport ik, pak ik een terrasje of ga ik lekker uiteten (ik kan zelf niet koken…). Dat kan nu allemaal niet, maar gelukkig heb ik leuke huisgenoten om mijn vrije tijd mee door te brengen. Zij leren mij koken, we houden af en toe een cocktailavond, we kijken films (of foute programma’s als Ex on the Beach) en wandelen naar de vele mooie plekjes die Utrecht rijk is. Kortom: mijn vrije tijd is, ondanks corona, best nog heel erg leuk.

Wil jij dat Naomi jou vertegenwoordigd in de hogeschoolraad?