Selina van Oordt

Staat als nummer 15 op de kieslijst van Fractie Vlijmscherp

Ik ben Selina, momenteel vierdejaars student Technische Bedrijfskunde. Dit jaar sta ik voor het eerst op de lijst Vlijmscherp. Afgelopen twee jaren heb ik mij mogen inzetten voor de studenten van de Hogeschool Utrecht en dit jaar als Voorzitter van de studentgeleding.

Daarnaast ben ik ook de (vice)voorzitter van de instituutsraad van het instituut for Design & Engineering. Om de studenten nog verder te ondersteunen heb ik dit jaar ook de functie Secretaris-intern bij de OSHU (Overleg Studieverenigingen Hogeschool Utrecht) bekleed. In mijn vrije tijd kook ik graag. Ik wil mij dit jaar inzetten voor extra studieplekken en de digitale werk- en leeromgeving. Stem van 11 t/m 18 mei op mij via: fractievlijmscherp.nl/stem

Ben jij het eens met Selina’s standpunten?