Kandidaten verkiezingen 2022

Met trots kunnen we onze lijst voor de verkiezingen in 2022 bekendmaken! Met deze studenten zal Vlijmscherp zich de komende twee jaar weer hard inzetten voor jouw belangen.

Yuan Yang

Heyhoi! Ik ben Yuan en ik ben 24 jaar oud. Ik studeer Vaktherapie beeldend in Amersfoort. Ik ben op dit moment de voorzitter van de opleidingscommissie vaktherapie en studentondersteuner voor TAM.

Chiel Boot

Hallo! Ik ben Chiel Boot en ik ben 23 jaar oud. Ik studeer aan de opleiding tot docent natuurkunde. In het verleden ben ik vicevoorzitter geweest bij Educa en ik ben nu de voorzitter van de OSHU. 

Anna van Ommen

Hey, Ik ben Anna van Ommen 23 jaar en studeer Social Work. Ik vind het erg belangrijk dat de stem van de student serieus wordt genomen en ben daarom al verschillende jaren actief binnen de medezeggenschap. 

Linda Huisman

Hey! Ik ben Linda, ben 21 jaar oud en Studeer Built Environment daarnaast heb ik een bestuursjaar gedaan bij VIDIUS Studentenunie

Rinne Post

Hoi, Ik ben Rinne, ik studeer journalistiek ben 25 jaar. Als ik terug kijk naar alles wat ik binnen de medezeggenschap heb gedaan, heb ik het altijd heel belangrijk gevonden dat elke student krijgt wat hij/ zij nodig heeft.

Maarten Born

Charlou de Groot

Hooi, Ik ben Charlou de Groot en ik ben 21 jaar jong. Ik zit in mijn derde jaar van de studie Technische Bedrijfskunde. Daarnaast ben ik secretaris bij Ingenium Cabo Bianci. 

Jasper Nellestijn

Merit van Riemsdijk

Hi ik ben Merit van Riemsdijk, dit jaar algemeen bestuurslid van Sv Dhrive. Ik ben bezig met mijn tweede jaar Human Resource Management. Ik vind binding, welzijn en ontwikkeling super belangrijke thema’s voor studenten. 

Morris Eijs

Hey, ik ben Morris Eijs, 20 jaar jong en derdejaars HRM student. Daarbij ben ik de secretaris van studievereniging Dhrive. Zelf doe ik veel aan sport en vind daarom ook studie/privé-balans, samen met studentenwelzijn, erg belangrijk.

Shervin Kaandorp

Hallo! Ik ben Shervin Kaandorp, 21 jaar oud. Ik studeer Life Sciences. In 2021-2022 ben ik secretaris geweest bij V.V.S. Uranymus.

Doedeke Bouma

Hallo! Ik ben Doedeke Bouma en ben 24 jaar. Ik studeer Teacher Education in English en ben dit jaar Voorzitter van s.v. Educa

Lucas Vandersteen

Hoi! Ik ben Lucas Vandersteen, 20 jaar oud en ik zit in mijn tweede jaar van de studie Communicatie en Multimedia Design. Daarnaast ben ik actief als voorzitter van MAD. Voor mij zijn duurzaamheid en studentenwelzijn belangrijke thema’s.

Noortje van Bavel

Menno Boere

Hoi, ik ben Menno Boere, 22 jaar oud en studeer technische bedrijfskunde. Naast mijn studie ben ik nog bezig met scouting en een bestuursjaar bij Het Proeflokaal.

Luke van der Veer

Hey! Ik ben Luke van der Veer, 28 jaar oud en zit in mijn 4e jaar van verpleegkunde. Daarnaast ben ik actief binnen mijn opleidingscommissie, institutiraad en ben ik bestuurslid bij studievereniging Paramedus. 

Anne-Wil Vroom

Max Koster

Hi, ik ben Max Koster, 22 jaar en studeer Vaktherapie in Amersfoort. In 2020-2021 ben ik vicevoorzitter geweest bij s.v. Muze. In 2021-2022 heb ik me als vicevoorzitter van stichting OSHU onder andere hard gemaakt voor studentenwelzijn en ben ik betrokken geraakt bij de medezeggenschap. Deze trend ga ik dit jaar voortzetten.

Kaj Meijboom

Laurie Lips

Hi, ik ben Laurie Lips en ik ben 19 jaar. Ik studeer Social Work aan en ik ben actief als vicevoorzitter bij studievereniging Avanti. Het thema studentenwelzijn is voor mij als social worker erg van belang. Hier maak ik mij dan ook graag hard voor!

Iris Kruger

Hi, ik ben Iris Kruger en ben 22 jaar. Ik studeer bedrijfskunde en ben actief als bestuurslid bij s.v. Forum

Rachelle de Mooij

Hi, ik ben Rachelle de Mooij, student Social Work op de HU. Ik ben in 2021-2022 actief geweest als secretaris extern bij Avanti en als lid van de opleidingscommissie. Ik vind studentenwelzijn en betrokkenheid belangrijke onderwerpen om me voor in te zetten.

Marsha van Oordt

Hi, ik ben Marsha en 2e jaars student Pabo deeltijd (leraar basisonderwijs).

Kayleigh Polhuis

Hoi! Ik ben Kayleigh Polhuis, 20 jaar en ik studeer aan de pabo in Amersfoort en ben actief binnen studievereniging MOP.

Eva Ruigrok

Hi! Ik ben Eva, student Verpleegkunde op de HU en actief binnen de instituutsraad van IVS en als bestuurder bij studievereniging Paramedus

Eva Zwanenburg

Hoihoi, ik ben Eva, 21 jaar en ik zit in het tweede jaar van Communicatie & Multimediadesign. Dit jaar ben ik secretaris en gedeeltelijk vice-voorzitter bij mijn studievereniging MAD. Duurzaamheid en studentenwelzijn vind ik belangrijke thema’s, en hier wil ik me daarom graag voor inzetten binnen de HSR.

Marije van der Voort

Hoi! Ik ben Marije van der Voort, ik ben 21 jaar en ik studeer Life Sciences. Dit jaar ben ik commissaris-extern bij V.V.S. Uranymus. Dit jaar sta ik op nummer 28 voor fractie vlijmscherp en zal daarmee fungeren als lijstduwer. Ook stel ik me verkiesbaar voor de IR in de subfractie van Vlijmscherp ILC.

Tanja Overbeek

Hi! Ik ben Tanja Overbeek, ik ben 25 jaar en ik studeer Accountancy. Ik ben bestuur bij Stichting OSHU en dit jaar ben ik lid van de Instituursraad van Finance and Accounting!

Sunnaya van Dam

Hi, ik ben Sunnya en ik ben 21 jaar. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de studie HBO-Rechten. Hiernaast ben ik de secretaris van SV Codex. Hierdoor heb ik gemerkt wat voor toevoeging actief naast je studie bezig zijn heeft, daarom ook dat ik dit belangrijk vind. Verder is het studentenwelzijn ook belangrijk en dat hier veel aandacht aan moet worden 

Lars van Scheijndel

Hey! Ik ben Lars van Scheijndel. Ik zit in het laatste jaar van m’n studie Software Development, en ben betrokken geweest bij onder andere Studievereniging Indicium, Café HideOut en onze instituutsraad. Dit maakt dat ik actief zijn naast je studie en zelfontwikkeling hoog in het vaandel heb. Elke student moet, ook naast hun studie, het beste uit zichzelf kunnen halen. 

Floor Brands

Fleur Doensen

Hey, Fleur hier! Studente medische hulpverlening en actief bestuurder van Paramedus.

Joram van Velzen

Hoi hoi! Ik ben Joram van Velzen en ik ben 24 jaar. Ik ben de afgelopen twee jaar lid geweest van de Hogeschoolraad en heb twee bestuursjaren bij Avanti gedaan. 

Idris in ’t Hof

Hey hoi! Ik ben Idris en heb de afgelopen jaren mij hard ingezet voor de medezeggenschap op mijn opleiding social work en HU breed!

Heb je een vraag over een van onze kandidaten?