Tof dat je stemt!

Werkte de link niet? Klik hier om te stemmen!

We waarderen het ontzettend dat je je stem aan Fractie Vlijmscherp geeft en zullen ons komend jaar ook keihard inzetten voor jouw belangen als student.

Aangezien jij al op ons stemt weet je misschien nog wel meer mensen waarvan jij denkt dat ze op ons zouden willen stemmen. Denk aan klasgenoten, mensen binnen je vereniging en vrienden van je. Of misschien ben je zelf ook actief in de medezeggenschap en willen de mensen die op jou stemmen, ook wel op Vlijmscherp stemmen!

Je kunt ze gemakkelijk overhalen met het volgende bericht:

Ik heb zojuist op Fractie Vlijmscherp voor de verkiezingen van de hogeschoolraad gestemd! Ze zetten zich in voor onder andere actief zijn naast je studie, studentwelzijn, meer studieplekken, tentamens en toetsing en een betere digitale leeromgeving. Je kan meer lezen over hun standpunten op fractievlijmscherp.nl/standpunten.

Als je wilt zien op wie je allemaal kan stemmen en waar hun kandidaten zich exact hard voor willen maken in de hogeschoolraad, kun je kijken op fractievlijmscherp.nl/kandidaten.

Heb ik je al overtuigd? Mooi! Je kan je stem uitbrengen voor Fractie Vlijmscherp op fractievlijmscherp.nl/stem. Ontzettend bedankt!

Socials

Je helpt ons ook ontzettend door ons te volgen en liken op onze socials!

Facebook

Instagram

LinkedIn